Egészség és életminőség a családban

CsaládAz egész család egészsége és életminősége fontos. A nagycsaládosok jól tudják, mennyi különféle egészségügyi kérdés merülhet fel bennünk, a család minden generációjának tagjával kapcsolatban.

Idősebb családtagoknál érdemes figyelni a szív megfelelő működésére. Ennek érdekében ajánljuk a kardiológia rovatunkat. Továbbá elkerülhetetlen az izületek állapotának megőrzése. Erről a fitness kategóriában talál hasznos olvasmányt.

A gyermekeknél a legfontosabb a sok testmozgás és a helyes táplálkozás. Életmód rovatunk taglalja a gyermekek egészséges sportolásához szükséges tudnivalókat, táplálkozás rovatunk pedig az első napoktól mutatja be a gyermekek helyes étkezését.

A kisgyermekes családokban, a fiatal pároknál a leggyakoribb kérdések a szexuális élettel kapcsolatban merülnek fel. A megfelelő szerelmi és szexuális élet elengedhetetlen a párkapcsolat gondtalan működéséhez, a szülők lelki egyensúlyához. Erről a szex, szerelem témájú cikkeinkben írunk.

Napjainkban, a rohanó világban, az étkezéseink is felgyorsultak, hétköznapjaink zsúfoltak. Minden családtag számára elkerülhetetlen a vitamin- és áványi anyag-bevitel szintentartása. A vitaminok szekcióban leírjuk, milyen ételekkel érhetjük el az optimális beviteli értékeket, említésre kerülnek a vitaminhiány okozta tünetek.