Koprivanecz Magdolna - Dietetikus

Koprivanecz Magdolna Koprivanecz Magdolna profilja
Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. 1993-ban főiskolai oklevelet, majd 2013-ban egyetemi végzettséget szereztem. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen Központi Dietetikai Szolgálatának vezető dietetikusaként tevékenykedem. Meggyőződésem, hogy a betegségek megelőzése kiemelkedően fontos életünk során. Az egészségtudat kialakítása egy élethosszig tartó folyamat, változtatni sosem késő! Szakmai érdeklődésem és kompetenciám elsősorban a következő terülket érintik: egészséges táplálkozás testkontroll és életmód változtatás már kialakult betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírszint stb.) esetén étrendi tanácsok Ha szeretnél többet megtudni ezekről a témákról, segítek a gyakorlati kivitelezésben.

Szarka Anita - Dietetikus

Szarka Anita Szarka Anita profilja
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát dietetikából. Jelenleg a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ gasztroenterológiai osztályán dolgozom, ahol komoly szakmai tapasztalatra teszek szert, valamint a sebészeti, diabetológiai, reumatológiai osztályokon is tevékenykedem. Emellett a járóbeteg szakellátás keretein belül színes betegcsoporttal dolgozom, ahol a dietoterápia széles palettáját alkalmazom. Munkám és egyben hobbim is a dietetika. A megfelelő táplálkozásnak nagyon nagy szerepe van az egészségmegőrzésben és számos betegség kezelésében. Célom, hogy segítsek az embereknek a számukra megfelelő étrend kialakításában. Ez fontos a betegségek megelőzésében, a kilók elleni harcban és nagy szerepe van a már kialakult betegségek leküzdésében, a kezelések támogatásában.

Gergely Noémi - Dietetikus

Gergely Noémi Gergely Noémi profilja
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát dietetikából. Kiemelkedően fontos számomra az egészséges életmód, és ennek képviselete minél szélesebb társadalmi rétegben. Hatékony segítséget nyújtok a komplex betegségekkel küzdőknek, a stresszes életet élőknek és a sportolóknak egyaránt. Szívesen foglalkozom gyerekekkel is, náluk elsősorban a preventív, egészséges életmódra nevelő foglalkozásokat, előadásokat tartam rendkívül fontosnak. Nagy szeretettel és hatékonysággal segítem a túlsúly problémával küzdőket is, az életmódváltásuk során végig „útitársuk” maradok. Célom, hogy segítsek az embereknek a számukra megfelelő életmód, étrend kialakításában. Várom azok jelentkezését, akik eldöntötték, hogy változtatnak eddigi életmódjukon, de érzik, hogy szakemberrel együtt könnyebben érhetik el a kitűzött célt.

Dr. Darnói Tibor - Holisztikus orvos

Dr. Darnói Tibor Dr. Darnói Tibor profilja
Dr. Darnói Tibor orvosi pályafutását idegsebészeten kezdte, majd háziorvosi szakvizsgát tett. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni. További információk: http://darnoitibor.hu/

Dr. Fauszt Terézia - Belgyógyászat és kardiológia

Dr. Fauszt Terézia Dr. Fauszt Terézia profilja
Dr. Fauszt Terézia 1943. július 25-én születtem Mohácson. Gimnáziumi tanulmányaimat Mohácson végeztem. 1969-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetem Ált. Orvosi Karán diplomáztam. 1974-ben belgyógyászatból, 1984-ben kardiológiából szakvizsgáztam. 1969-től 1981-ig a Mohácsi Kórház Belgyógyászati Osztályán dolgoztam. 1981-től 2006-ig a Marcali Kórház Lengyeltóti Bel-, majd Krónikus Osztályát vezettem. 12 éve, jelenleg is a Fonyódi Eü. Kht-ban belgyógyászati, és kardiológiai szakrendelést végzek.

Dr. Szabó Peterné Erzsébet - Egészséges életmód tanácsadás

Dr. Szabó Peterné Erzsébet Dr. Szabó Peterné Erzsébet profilja
1939 október 25-én születtem Balatonbogláron. Gimnáziumi tanulmányaimat 1958-ban Budapesten a Fáy András gimnáziumban végeztem. Szakterületem az egészséges életmód, gyógyélelmezés, diéta, konyhatechnika, felvilágosítás, tanácsadás. Tanácsadást tartottam iskolában, rehabilitációs betegeknek, bárhol ahol felkértek. Célom mindig a segítés, az egészséges életmód megismertetése.

Dr. Podlupszki Csaba - Gasztroenterológus

Dr. Podlupszki Csaba Dr. Podlupszki Csaba profilja
1971.12.07-én születtem Párkányban. Alapiskolai tanulmányaimat Párkanyban vegeztem, majd a gimnáziumot a pozsonyi Duna utcai magyar nyelvű gimnáziuban folytattam. 1991-től a pozsonyi Komenský egyetem orvosi karát látogattam, majd 1997-ben sikeresen el is vegeztem. 1997-től 2003-ig a komáromi kórhaz belgyógyászatán dolgoztam, s közben 2000-ben sikeresen szakvizsgáztam belgyogyászatból. 2003-tól máig gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom, 2004-től mind gasztroenetrologiai szakorvos, ekkor szakvizsgáztam gasztroenterológiából. 2006 és 2009 között heti 1 alkalommal az esztergomi kórházban is szakrendeltem, mint gasztroenterológus.

Petrás Gabriella - Életmód tanácsadás

Petrás Gabriella Petrás Gabriella profilja
Petrás Gabriella vagyok,  a szórakoztató írás és az egészséges életmód elkötelezett híve. Az írás szeretetét az anyatejjel együtt szívtam magamba, majd Magyarország legnagyobb kiadójánál, neves, a szakma által elismert újságíróktól leshettem el a szakma csínját-bínját. A szakmailag megalapozott, hiteles információkat épp úgy fontosnak tartom, mint a minőségi, nyomokban humort is tartalmazó, olvasmányos írást. Hiszem, hogy a testi-lelki-mentális egészség hármasa nélkülözhetetlen a boldog és teljes élethez, amelyben az orvostudományon kívül a természetes gyógymódok és az önismeret fejlesztése is nagyon sokat segíthet. Cikkeim a Natural Swiss blogján, a Vitalitás Magazinban, valamint online női magazinokban és nyomtatott életmód kiadványokban jelennek meg.

Napoli Elisa - Életmód és étrend tanácsadás

Napoli Elisa Napoli Elisa profilja
Napoli Elisa vagyok, hosszú ideje foglalkozom fitoterápiával, valamint trénerként, életmód és étrend tanácsadással. Szakirányú tanulmányaimat illetően, felsőfokú végzettséget szereztem a római Accademia Nazionale Comunicazione e Immagine (ANCI) akadémián, valamint hallgatója voltam az Accademai delle Erboristiche gyógynövény akadémiának, és a NUTRIFOR - Nutrizione umana e alimentazione képzésnek. Jelenleg pszichológiai tanulmányokat folytatok a római Sapienza Università di Roma egyetemen. Érdeklődési területem az integratív gyógyászat, a gyógynövények és az életmód tanácsadás. Fontosnak tartom a megelőzést, hiszen az egészség megőrzése a legjobb „fegyver” a betegségek elleni harcban. Mindemellett arra törekszem, hogy bemutassam azokat a gyógyulási irányokat, amelyek kiegészítői lehetnek a modern (klinikai) orvoslásnak.

Ács Hajnalka Beatrix - Életmódváltás

Dr. Szabó Zoltán - Fogász

Dr. Apostol Éva - Bőrgyógyász

Dr. Apostol Éva Dr. Apostol Éva profilja
A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd szakvizsgájáig a X. kerületi Bőrgondozóban szerzett gyakorlatot. Ezután a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgozott, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanulta, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész embert vizsgálja.

Dr. Hegedűs Zoltán - Szülész, nőgyógyász