Koprivanecz Magdolna

Koprivanecz Magdolna

Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. 1993-ban főiskolai oklevelet, majd 2013-ban egyetemi végzettséget szereztem. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen Központi Dietetikai Szolgálatának vezető dietetikusaként tevékenykedem.

Meggyőződésem, hogy a betegségek megelőzése kiemelkedően fontos életünk során. Az egészségtudat kialakítása egy élethosszig tartó folyamat, változtatni sosem késő! Szakmai érdeklődésem és kompetenciám elsősorban a következő terülket érintik:

  • egészséges táplálkozás
  • testkontroll és életmód változtatás
  • már kialakult betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírszint stb.) esetén étrendi tanácsok

Ha szeretnél többet megtudni ezekről a témákról, segítek a gyakorlati kivitelezésben.

Gergely Noémi

Gergely Noémi

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát dietetikából. Kiemelkedően fontos számomra az egészséges életmód, és ennek képviselete minél szélesebb társadalmi rétegben. Hatékony segítséget nyújtok a komplex betegségekkel küzdőknek, a stresszes életet élőknek és a sportolóknak egyaránt. Szívesen foglalkozom gyerekekkel is, náluk elsősorban a preventív, egészséges életmódra nevelő foglalkozásokat, előadásokat tartam rendkívül fontosnak. Nagy szeretettel és hatékonysággal segítem a túlsúly problémával küzdőket is, az életmódváltásuk során végig „útitársuk” maradok.

Célom, hogy segítsek az embereknek a számukra megfelelő életmód, étrend kialakításában. Várom azok jelentkezését, akik eldöntötték, hogy változtatnak eddigi életmódjukon, de érzik, hogy szakemberrel együtt könnyebben érhetik el a kitűzött célt.

Dr. Darnói Tibor

Dr. Darnói Tibor

Dr. Darnói Tibor orvosi pályafutását idegsebészeten kezdte, majd háziorvosi szakvizsgát tett. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni. További információk: http://darnoitibor.hu/

Dr. Fauszt Terézia

Dr. Fauszt Terézia

Dr. Fauszt Terézia 1943. július 25-én születtem Mohácson. Gimnáziumi tanulmányaimat Mohácson végeztem. 1969-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetem Ált. Orvosi Karán diplomáztam. 1974-ben belgyógyászatból, 1984-ben kardiológiából szakvizsgáztam. 1969-től 1981-ig a Mohácsi Kórház Belgyógyászati Osztályán dolgoztam. 1981-től 2006-ig a Marcali Kórház Lengyeltóti Bel-, majd Krónikus Osztályát vezettem. 12 éve, jelenleg is a Fonyódi Eü. Kht-ban belgyógyászati, és kardiológiai szakrendelést végzek.

Dr. Szabó Peterné Erzsébet

Dr. Szabó Peterné Erzsébet

1939 október 25-én születtem Balatonbogláron. Gimnáziumi tanulmányaimat 1958-ban Budapesten a Fáy András gimnáziumban végeztem. Szakterületem az egészséges életmód, gyógyélelmezés, diéta, konyhatechnika, felvilágosítás, tanácsadás. Tanácsadást tartottam iskolában, rehabilitációs betegeknek, bárhol ahol felkértek. Célom mindig a segítés, az egészséges életmód megismertetése.

Dr. Podlupszki Csaba

Dr. Podlupszki Csaba

1971.12.07-én születtem Párkányban. Alapiskolai tanulmányaimat Párkanyban vegeztem, majd a gimnáziumot a pozsonyi Duna utcai magyar nyelvű gimnáziuban folytattam. 1991-től a pozsonyi Komenský egyetem orvosi karát látogattam, majd 1997-ben sikeresen el is vegeztem. 1997-től 2003-ig a komáromi kórhaz belgyógyászatán dolgoztam, s közben 2000-ben sikeresen szakvizsgáztam belgyogyászatból. 2003-tól máig gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom, 2004-től mind gasztroenetrologiai szakorvos, ekkor szakvizsgáztam gasztroenterológiából. 2006 és 2009 között heti 1 alkalommal az esztergomi kórházban is szakrendeltem, mint gasztroenterológus.

Petrás Gabriella

Petrás Gabriella

Petrás Gabriella vagyok,  a szórakoztató írás és az egészséges életmód elkötelezett híve. Az írás szeretetét az anyatejjel együtt szívtam magamba, majd Magyarország legnagyobb kiadójánál, neves, a szakma által elismert újságíróktól leshettem el a szakma csínját-bínját.

A szakmailag megalapozott, hiteles információkat épp úgy fontosnak tartom, mint a minőségi, nyomokban humort is tartalmazó, olvasmányos írást. Hiszem, hogy a testi-lelki-mentális egészség hármasa nélkülözhetetlen a boldog és teljes élethez, amelyben az orvostudományon kívül a természetes gyógymódok és az önismeret fejlesztése is nagyon sokat segíthet.

Cikkeim a Natural Swiss blogján, a Vitalitás Magazinban, valamint online női magazinokban és nyomtatott életmód kiadványokban jelennek meg.

Napoli Elisa

Napoli Elisa

Napoli Elisa vagyok, hosszú ideje foglalkozom fitoterápiával, valamint trénerként, életmód és étrend tanácsadással. Szakirányú tanulmányaimat illetően, felsőfokú végzettséget szereztem a római Accademia Nazionale Comunicazione e Immagine (ANCI) akadémián, valamint hallgatója voltam az Accademai delle Erboristiche gyógynövény akadémiának, és a NUTRIFOR - Nutrizione umana e alimentazione képzésnek. Jelenleg pszichológiai tanulmányokat folytatok a római Sapienza Università di Roma egyetemen.

Érdeklődési területem az integratív gyógyászat, a gyógynövények és az életmód tanácsadás. Fontosnak tartom a megelőzést, hiszen az egészség megőrzése a legjobb „fegyver” a betegségek elleni harcban. Mindemellett arra törekszem, hogy bemutassam azokat a gyógyulási irányokat, amelyek kiegészítői lehetnek a modern (klinikai) orvoslásnak.

 

 

Ács Hajnalka Beatrix

Ács Hajnalka Beatrix
Ács Hajnalka Beatrix vagyok. Tanulmányaimat tekintve ACCA (the Assocation of Chartered Certified) marketing managment F1-F2-F3 level elvégzése. Két évig voltam a General Electric munkatársa, ahol az olasz nemzetközi számlakönyvelés egyik felelőse voltam. Ezután a Vodafone Finance procure to pay  csapatát erősítettem.

Dr. Szabó Zoltán

Dr. Szabó Zoltán

Szakmai tapasztalat: 1997-2007 SOTE Gyermekfogászat és Fogszabályozási Klinika- Mária utca; 1993-1996 Heim Pál Gyermekkórház Fogszabályozás és Állcsont Ortopédiai Osztály, Zoltán utca.

Dr. Apostol Éva

Dr. Apostol Éva

A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd szakvizsgájáig a X. kerületi Bőrgondozóban szerzett gyakorlatot. Ezután a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgozott, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanulta, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész embert vizsgálja.